PGE Ekstraliga

Kolorowanie z Unią Tarnów – konkurs dla najmłodszych

Unia Tarnów ŻSSA zaprasza wszystkich młodych Fanów Jaskółek do wzięcia udziału w zabawie ‘Kolorowanie z Unią Tarnów’. Zasady są bardzo proste. Wystarczy wybrać dowolne zdjęcie z albumu Kolorowanki’ na Facebook’owym profilu Unii Tarnów ŻSSA, wydrukować je oraz pomalować dowolną techniką! Aby wziąć udział w głosowaniu na najlepszą pracę, należy ją oddać do punktu przedsprzedaży w Centrum Handlowym MAX w dniu 27 lipca lub w Sklepiku Kibica na meczu Unii TarnówBetard Sparta Wrocław (28 lipca).

Głosowanie będzie przebiegać na oficjalnym profilu Unii Tarnów na Facebook’u, a praca, która uzyska najwięcej ‘lajków’ wygra konkurs.

Grupy wiekowe:
Grupa A – od 3 do 5 lat
Grupa B – od 5 do 7 lat
Grupa C – od 7 do 9 lat

Nagrodą jest możliwość wejścia do parku maszyn przed spotkaniem Unia TarnówUnibax Toruń, podczas którego będzie możliwość zrobienia pamiątkowych zdjęć z zawodnikami Jaskółek.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana