PGE Ekstraliga

Kolorowanie z Unią Tarnów II – konkurs dla najmłodszych

Unia Tarnów ŻSSA
zaprasza wszystkich młodych Fanów Jaskółek do wzięcia udziału w zabawie ‘Kolorowanie z Unią Tarnów II’. Zasady są bardzo proste i podobne do ubiegłorocznych. Wystarczy wybrać dowolne zdjęcie ze strony(linki poniżej), wydrukować i pomalować je dowolną techniką! Aby wziąć udział w głosowaniu na najlepszą pracę, należy przesłać na adres: konkurs@unia.tarnow.pl zdjęcie wykonanej pracy.

Głosowanie będzie przebiegać na oficjalnym profilu Unii Tarnów na Facebook’u.

Pięć osób, których prace uzyskają największą ilość polubień (Like) w nagrodę będzie mogło przed spotkaniem Grupa Azoty Unia Tarnów – Betard Sparta Wrocław wejść do parku maszyn, aby spotkać się z zawodnikami Jaskółek, wykonać pamiątkowe fotografie i zdobyć autografy.

Konkurs przeznaczony jest dla dzieci do 10 roku życia. Każda osoba może wysłać TYLKO jedną pracę! Szczegóły i regulamin tutaj.

Kolorowanki:
Martin Vaculik