PGE Ekstraliga

Kolejni nowi sponsorzy Jaskółek

Marcin Michoń

Powoli dobiega końca okres przygotowawczy przed nowym sezonem żużlowym. Zawodnicy kończą kompletować sprzęt a w Tarnowskim klubie finalizowane są kolejne umowy sponsorskie. Przed startem do kolejnego sezonu żużlowego już pojawiło się kilku nowych sponsorów.

W ostatnich dniach podpisano umowy z firmami GIPSMAN i AUTO-COMPLEX. Dzisiaj kolejnymi darczyńcami zostały firmy MYTNIK ProfiAuto, FHU DOMUS oraz ECOCARBO.

Firma GIPSMAN specjalizuje się w systemach suchej zabudowy pomieszczeń mieszkalnych oraz użytkowych. W ofercie firmy znajduje się także: układanie glazury, terakoty, malowanie, gładzie gipsowe, tapetowanie oraz montaż sufitów modułowych.

Firma AUTO-COMPLEX jest wielomarkowym, autoryzowanym dealerem samochodów. W ofercie znajdują się pojazdy takich marek jak Suzuki, KIA, Mitsubishi, Subaru.

Firma MYTNIK ProfiAuto zajmuje się dystrybucją części samochodowych. W ofercie znajdują się przede wszystkim części znanych i sprawdzonych producentów, co gwarantuje bezpieczne i komfortowe użytkowanie. Doświadczona kadra zapewnia pełne doradztwo podczas wyboru asortymentu. Mytnik należy do uznanej grupy ProfiAuto zrzeszającej największe hurtownie oraz sklepy samochodowe, co daje pełną satysfakcję dla klienta.

Firma ECOCARBO zajmuje się produkcją i dystrybucją nowatorskiego paliwa węglowego o nazwie ENERGORET® Ekogroszek. Ponadto zajmujeme się hurtową sprzedażą węgla oferowanego przez Tauron Wydobycie S.A., Kompanię Węglową S.A. oraz Katowicki Holding Węglowy S.A.

Agencja ubezpieczeniowa „DOMUS” Wacław Łachut zajmuje się ubezpieczeniami komunikacyjnymi, majątkowymi, osobowymi i życiowymi. Oferuje szeroki zakres ubezpieczeń dla klientów indywidualnych i przedsiębiorstw. Współpracuje z towarzystwami ubezpieczeniowymi takimi jak: Warta, Hdi, Gothaer, Compensa, Generali, Proama, Allianz, Benefia, Tuw, Uniqa.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana