Kolejne wyróżnienie dla Grupy Azoty S.A.

Przemysław Frączek

Kolejny wielki sukces naszego Głównego Partnera Grupy Azoty S.A. Tym razem firma została wyróżniona w konkursie „Polska Firma – Międzynarodowy Czempion” w kategorii „Ekspansja zagraniczna: polskie firmy z udziałem Skarbu Państwa”, organizowanym przez PwC Polska i Puls Biznesu. Podczas ceremonii wręczenia wyróżnienia Wiceprezes Zarządu Pan Józef Rojek podkreślił, iż jest to kolejne potwierdzenie, że firma jest w ścisłej światowej czołówce, jeśli chodzi sektor chemiczny. Podkreślił także, że spółę cechuje profesjonalizm oraz innowacyjność, która umacnia pozycję polskiej gospodarki. Jako klub jesteśmy dumni, że możemy współpracować z tak znaczącym Partnerem. Serdecznie gratulujemy otrzymanego wyróżnienia.

saletrosanazoty-start

tyskie