PGE Ekstraliga

Kenneth Bjerre ustalił warunki kontraktu!

Marcin Michoń

Kenneth Bjerre ustalił dzisiaj warunki kontraktu z Grupą Azoty Unią Tarnów na sezon 2018! Dla Kapitana Jaskółek będzie to już czwarty sezon spędzony w Tarnowie.

W sezonie 2017 Duńczyk był najskuteczniejszym zawodnikiem w tarnowskim zespole osiągając średnią 2,35.

Zadowolenia z ustalenia nowego kontraktu z Kennethem Bjerre nie kryje Prezes Unii Tarnów. – Cieszymy się, ze Kenneth w dalszym ciągu darzy klub dużym zaufaniem i udało nam się bardzo szybko uszczegółowić warunki kolejnego kontraktu. Liczymy że, podobnie jak dotychczas Kenneth będzie bardzo solidnym punktem drużyny – skomentował Łukasz Sady.

Na naszym Fan Page na Facebooku opublikowaliśmy film w którym Kenneth Bjerre zwrócił się bezpośrednio do tarnowskich Kibiców. – Mam dobrą wiadomość, którą chciałbym się z Wami podzielić. Wspólnie z Unią Tarnów uzgodniliśmy warunki kontraktu na sezon 2018. Będzie to mój czwarty rok w Tarnowie.  Jest to świetny, profesjonalny klub w którym czuje się jak w domu. Są też świetni Kibice z którymi uwielbiam spędzać czas. Będę w Tarnowie w niedzielę na Memoriale Krystiana Rempały. Mam nadzieję że zobaczymy się wszyscy i będziemy mogli porozmawiać – powiedział.

saletrosanazoty-startokocim

Partnerzy medialni