PGE Ekstraliga

Karta Unia-Tesco wyjaśnienie

Tydzień temu wprowadzone do obiegu zostały karty podarunkowe programu lojalnościowego Unia-Tesco.

Program ten polega na płaceniu za zakupy kartami podarunkowymi. Karty które otrzymujecie Państwo z Klubu nie są zasilone. Aby zapłacić za swoje zakupy należy kartę zasilić kwotą nie mniejszą niż kwota za zakupy z zachowaniem zasady minimum 10 zł wpłaty. Kartę można zasilać w biurze obsługi klienta lub w kasie.

Mając wcześniej zasiloną kartę (w biurze obsługi klienta) posługujemy się nią wtedy w sklepach Tesco podobnie jak kartą płatniczą . Jest to o wiele wygodniejszy i szybszy sposób.

PROGRAM UNIA-TESCO NIE POLEGA NA ZBIERANIU PUNKTÓW.
Personel w sklepach Tesco został przeszkolony i chętnie będzie nam pomagał w tej akcji. Mamy nadzieję, że wykażecie Państwo trochę cierpliwości zwłaszcza w początkowej fazie programu. Zachęcamy do przyłączenia się do akcji i zapraszaniu do niej swoich znajomych.

DO ZOBACZENIA W „JASKÓŁCZYM GNIEŹDZIE” I W TESCO

saletrosanazoty-starttyskie