Kalendarze na rok 2020!

11/22/2019 10:21:44
Marcin Michoń

Od poniedziałku 25 listopada w siedzibie klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 (pod Trybuną Główną) można będzie nabywać kalendarze na rok 2020. Przygotowaliśmy tradycyjny kalendarz ścienny na 12 miesięcy  w cenie 30zł.

Kalendarze można będzie nabywać od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-14:30 lub online na www.sklep.unia.tarnow.pl.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco