Już jutro videoczat z Ernestem Kozą

08/05/2020 18:23:42
Przemysław Frączek

Ernest Koza będzie jako pierwszy odpowiadał na różne pytania podczas wywiadu online. Wspólnie z Tarnowską TV mam przyjemność zaprosić wszystkich fanów na rozmowę z zawodnikiem w nowej formie. Podczas videoczatu będzie możliwość zadawania pytań Ernestowi. Całość odbędzie się w dniu jutrzejszym (czwartek, 6 sierpnia) o godzinie 8.00. Wywiad będzie dostępny na naszym kanale na Youtube znajdującym się pod adresem: https://www.youtube.com/user/uniatarnowtv. Mamy nadzieję, że forma przypadnie wszystkim go gustu. Zapraszamy!

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD