Jaskółki zaprogramują napędy Nice Home

13/08/2019 7:38:28

Już w najbliższą środę (14.08.2019 r.) z okazji rocznicy otwarcia sklepu Leroy Merlin w Tarnowie reprezentanci miejscowej drużyny postarają się udowodnić, jak prosta jest konfiguracja automatyki z rodziny Nice Home. Początek spotkania z kibicami oraz eventu promocyjnego w tarnowskim sklepie Leroy Merlin (ul. Błonie 4-14) o godzinie 15:00.

Trójka zawodników tarnowskiej Unii w środę zmierzy się z wyzwaniem, które postawi przed nimi sponsor tytularny ligi, firma Nice. Od marca na półkach w sklepach Leroy Merlin w całej Polsce można znaleźć automatykę z linii Nice Home, przeznaczoną do samodzielnego montażu. Żużlowcy Unii w składzie Ernest Koza, Przemysław Konieczny i Mateusz Cierniak staną przed zadaniem zaprogramowania pilota do centrali z wykorzystaniem wszystkich dostępnych materiałów pomocowych (instrukcji, filmów montażowych, infolinii technicznej, itd.). Dla zawodnika, który wykona zadania poprawnie w jak najkrótszym czasie, przygotowana została nagroda niespodzianka, którą z pewnością każdy z zawodników wykorzysta w swoim warsztacie.

Wcześniej odbędzie się spotkanie z zawodnikami, w czasie którego każdy kibic będzie miał możliwość zadać im pytanie oraz zdobyć autograf. Dla chętnych kibiców przygotowano również konkurs wiedzowy, w którym do wygrania będą zaproszenia na czwartkowy finał Młodzieżowych Indywidualnych Mistrzostw Polski. Początek eventu o godzinie 15:00.

Przez cały dzień w sklepie Leroy Merlin w Tarnowie będzie można zapoznać się z funkcjonowaniem automatyki Nice na pokazowych bramkach oraz skorzystać z wyjątkowych promocji na napędy do bram przesuwnych, skrzydłowych oraz garażowych.

www.nice.pl