PGE Ekstraliga

Jaskółki zaprezentowały się Kibicom

Marcin Michoń

W sobotę na Stadionie Miejskim w Tarnowie odbyła się oficjalna prezentacja żużlowców Unii Tarnów.

Na obiekcie tarnowskich żużlowców pojawiło się liczne grono Kibiców, którzy mogli porozmawiać z żużlowcami Jaskółek, zrobić sobie z nimi pamiątkowe fotografie i wziąć autografy. Do dyspozycji byli wszyscy zawodnicy oraz sztab szkoleniowy. Dla najmłodszych przygotowano dmuchany zamek.

Podczas oficjalnej prezentacji na murawie stadionu kolejno pojawiali się Patryk Rolnicki, Eryk Budzyń, Arkadiusz Madej, Damian Dąbrowski, Ernest Koza, Artur Mroczka, Kenneth Bjerre, Leon Madsen, Martin Vaculik, Janusz Kołodziej, kierownik drużyny Mirosław Cierniak oraz trener Paweł Baran. Wszyscy zgodnie podkreślali bardzo dobrą atmosferę panującą w drużynie oraz bojowe nastawienie do niedzielnego pojedynku. Wcześniej tarnowskim Fanom zaprezentowali się wszyscy miniżużlowcy UKS Jaskółki Tarnów.

Już w niedzielę 12 kwietnia zapraszamy wszystkich Kibiców na pierwszy mecz ligowy w tym sezonie w Tarnowie. Unia Tarnów podejmie MONEYmakesMONEY.pl Stal Gorzów. Początek tego ciekawie zapowiadającego się pojedynku o 17:00. Bądźcie z nami, dopingujcie tarnowskie Jaskółki!

3  4

saletrosanazoty-starttyskie