Jaskółki wyjeżdżają na tor!

03/12/2016 12:29:12
Marcin Michoń

Nie w Tarnowie, a w Gorican wyjadą na tor tarnowskie Jaskółki. Niestety pogoda pokrzyżowała szyki Unii Tarnów i niemożliwy jest wyjazd na tor przy Zbylitowskiej początkiem przyszłego tygodnia. Z tego powodu Paweł Baran zdecydował zabrać się część swojej kadry na treningi do Chorwacji.

W Gorican przez trzy dni (15.03-17.03) trenować będą Leon Madsen, Krystian Rempała, Patryk Rolnicki i Arkadiusz Madej. Janusz Kołodziej przebywa w Zarnowicy, a Mikkel Mikelsen wybiera się początkiem przyszłego tygodnia na treningi do Niemiec. Nie pojawią się również Kenneth Bjerre i Piotr Świderski, którzy w przyszłym tygodniu mają zaplanowane starty na Wyspach.

Pierwsze treningi na obiekcie w Tarnowie mogą odbyć się końcem tygodnia jeśli warunki pogodowe będą sprzyjające. W poniedziałek zakończy się montaż dmuchanej bandy i będą prowadzone prace nad osuszeniem toru.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH