Jaskółki wyjechały na tor!

06/09/2020 17:10:38
Marcin Michoń

We wtorkowe popołudnie tarnowskie Jaskółki pierwszy raz w tym sezonie wyjechały tor w Mościcach. W zajęciach pod okiem menadżera Tomasza Proszowskiego i trenera Pawła Barana trenowali Daniel Kaczmarek, Ernest Koza, Dawid Rempała, Przemysław Konieczny oraz Mateusz Cierniak.

Jutro o 13:00 tarnowianie odbędą kolejną sesję treningową na torze przy Zbylitowskiej. Trening ze względu na reżim sanitarny będzie zamknięty dla Kibiców.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD