Jaskółki w ligach zagranicznych

05/01/2013 0:00:00

Dziś odbędzie się wiele spotkań poza granicami naszego kraju w których udział wezmą zawodnicy Unii Tarnów.

Drużyna Poole Pirates podejmie Eastbourne Eagles. W składzie Piratów widnieje oczywiście nazwiska naszego zawodnika Macieja Janowskiego. Samo spotkanie zapowiada się niezwykle emocjonująco. Początek o godzinie 20.30

W wyjazdowej potyczce z drużyną Kings Lynn Stars zmierzy się ekipa Swindon Robins. W zwycięstwie Rudzików pomóc ma Kacper Gomólski, który w ostatnich występach pokazał, że warto na niego stawiać. Początek tego spotkania również planowany jest na godzinę 20.30

Z kolei w Danii wystąpi Leon Madsen. Jego drużyna, Slangerup Speedway Klub zmierzy się z ekipą Holstebro Speedway Klub. W Danii rozegrano do tej pory jedną kolejkę. Mimo porażki drużynowej świetnie spisał się Madsen, liczymy, że dziś również zdobędzie dużą liczbę punktów. Początek tego spotkania o godzinie 19.00

Wieczorem zapraszamy na relację ze wszystkich spotkań.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH