Jaskółki rozpoczęły treningi ogólnorozwojowe!

12/07/2019 13:15:38
Marcin Michoń

Od początku grudnia żużlowcy Unii Tarnów rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu w Nice Pierwszej Lidze Żużlowej. Pod okiem trenera Pawła Barana i Mirosława Cierniaka trenują wychowankowie – Ernest Koza, Przemysław Konieczny, Dawid Rempała, Mateusz Cierniak i Mateusz Gzyl oraz zawodnicy z licencjami na 250ccm – Patryk Nater i Piotr Świercz. Ponadto w zajęciach uczestniczą zawodnicy UKS Jaskółki Tarnów, którzy przygotowują się do licencji. Poza zajęciami ogólnorozwojowymi z trenerem zawodnicy przygotowują się także indywidualnie.

Więcej zdjęć w galerii TUTAJ.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH