PGE Ekstraliga

Jaskółki podziękowały sponsorom za miniony sezon

W piątkowy wieczór w Hotelu Kardamon odbyła się uroczysta gala dla sponsorów Unii Tarnów. Podsumowano miniony sezon Jaskółek.

Prezes Łukasz Sady dziękował za wkład i zaangażowanie wszystkim partnerom tarnowskiej Unii. Sponsorzy otrzymali od Klubu drobne upominki. Ponadto pamiątkowe plastrony oraz repliki brązowych medali wraz z podziękowaniami za miniony sezon otrzymali przedstawiciele sponsora strategicznego – Tauron Polska Energia oraz Głównego PartneraGrupy Azoty.

Uhonorowani zostali także wszyscy zawodnicy „brązowej drużyny” oraz oczywiście trener Marek Cieślak.

Ponadto dla Fundacji Dajmy Dzieciom Miłość Klub przekazał dwa plastrony z finału Indywidualnych Mistrzostw Polski.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana