Jaskółki jadą na obóz do Szklarskiej Poręby

01/28/2014 0:00:00

Jak co roku tarnowscy żużlowcy wybiorą się na obóz szkoleniowo – integracyjny. Cała drużyna Jaskółek, poza Gregiem Hancockiem w dniach od 13 do 20 lutego będzie trenować pod okiem Marka Cieślaka oraz Pawła Barana w Szklarskiej Porębie.

Zawodnicy w planach mają treningi na hali i w terenie, ponadto zajęcia na nartach zjazdowych i biegowych.

Obóz kondycyjny jest niezwykle istotnym elementem przygotowań drużyny do nowego sezonu. – Zgrupowanie jest bardzo ważne dla zespołu nie tylko ze względu na przygotowanie kondycyjne, ale również po to by już od początku roku budować w drużynie przyjacielską atmosferę. Dołącza do nas właściwie tylko Krzysiek Buczkowski, który na pewno zostanie dobrze przyjęty przez pozostałych zawodników, którzy startowali już ze sobą m.in. w poprzednim sezonie – powiedział Rzecznik Jaskółek Łukasz Izak.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH