PGE Ekstraliga

Jaskółczy komiks – wygraj bilety na IMME!

W niedzielę 17 sierpnia odbędą się w Tarnowie Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa Ekstraligi. Z tej okazji przygotowaliśmy kilka konkursów w których do wygrania będą wejściówki na te zawody. Czas na pierwszy z nich

Już od dzisiaj do poniedziałku do godziny 23:59 można nadsyłać nam pracę na konkurs – „Jaskółczy komiks”. Wystarczy pobrać jedną z poniższych grafik i w miejsce pustych dymków zamieścić swój tekst np. przy pomocy dowolnego programu do obróbki grafiki jak MS Paint. Uzupełnioną fotografię należy wysłać na nasz adres: konkurs@unia.tarnow.pl. Każda osoba może przysłać tylko jedną pracę. Szczegóły konkursu znaleźć można tutaj: link.

Wszystkie otrzymane komiksy opublikujemy na naszym FanPage we wtorek. Głosowanie potrwa do piątku do godziny 23:59. Autorzy trzech komiksów, które otrzymają najwięcej Polubień (Like) zostaną nagrodzeni wejściówkami na Indywidualne Międzynarodowe Mistrzostwa Ekstraligi.

Kolejne konkursy już niebawem.

Aby pobrać fotografię należy kliknąć na nią prawym przyciskiem myszy i wybrać opcję zapisz obrazek.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana