PGE Ekstraliga

Jaskółczy komiks – konkurs

W niedzielę 4 maja Grupa Azoty Unia Tarnów zmierzy się na własnym torze ze Stalą Gorzów. Z tej okazji przygotowaliśmy kilka konkursów w których do wygrania będzie kilka wejściówek na ten pojedynek. Czas na pierwszy z nich

Już od dzisiaj do wtorku do godziny 13:00 można nadsyłać nam pracę na konkurs – „Jaskółczy komiks”. Wystarczy pobrać jedną z poniższych grafik i w miejsce pustych dymków zamieścić swój tekst np. przy pomocy dowolnego programu do obróbki grafiki jak MS Paint. Uzupełnioną fotografię należy wysłać na nasz adres: konkurs@unia.tarnow.pl. Szczegóły konkursu znaleźć można tutaj: link.

Wszystkie otrzymane komiksy opublikujemy na naszym FanPage we wtorek po godzinie 13:00. Głosowanie potrwa do niedzieli do godziny 10:00. Autorzy dwóch, które otrzymają najwięcej Polubień (Like) zostaną nagrodzeni wejściówkami na spotkanie Grupa Azoty Unia Tarnów – Stal Gorzów.

Kolejne konkursy już niebawem.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana