PGE Ekstraliga

Janusz Kołodziej nominowany na Sportowca Roku Radia Kraków

Miło jest nam poinformować, że Janusz Kołodziej został nominowany w plebiscycie – Sportowiec Roku Radia Kraków. Głosować można pod tym linkiem http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/KORI-9EZJCD .

Wśród nominowanych znaleźli się m.in. Kamil Stoch, Justyna Kowalczyk, Comarch Cracovia, Agnieszka Radwańska czy Tomasz Błażusiak.

Kapitan Unii Tarnów w niedawno zakończonym sezonie wywalczył swój trzeci tytuł Indywidualnego Mistrza Polski. Ponadto w Gorzowie Wielkopolskim sięgnął wraz z Maciejem Janowskim po złoty medal Mistrzostw Polski Par Klubowych. Janusz Kołodziej walnie przyczynił się do brązowego medalu Drużynowych Mistrzostw Polski, który zapewnił tarnowianom w ostatnim biegu rewanżowego pojedynku w Częstochowie.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana