Janowski i Hougaard wystartują dziś w ligach zagranicznych.

06/19/2013 0:00:00

Dzisiejszego wieczoru odbędą się dwa mecze w ligach zagranicznych, w których udział wezmą zawodnicy Jaskółek.

W lidze duńskiej dojdzie pojedynku Holsted z Esbjerg. W składzie gospodarzy znalazł się Patrick Hougaard. Przypominamy, że niedawno Patrick powrócił do ścigania po upadku i wstrząśnieniu mózgu. Jego jazda nie była najlepsza, ale takie kontuzje mają to do siebie, że ich skutki odczuwa się jeszcze przez jakiś czas od powrotu na tor. Początek tego spotkania zaplanowany jest na godzinę 18.30.

Z kolei w Anglii spotkają się drużyny Birmingham Brummies i Poole Pirates. W składzie Piratów widnieje oczywiście nazwisko Macieja Janowskiego. Będzihttp://www.unia.tarnow.pl/admin_pan/dodaj_news.phpe to jednak bardzo ciężkie spotkanie dla naszego zawodnika i jego drużyny, gdyż gospodarze jeżdżą w tym sezonie bardzo dobrze zajmując 2 miejsce w ligowej tabeli. Z kolei Poole startuje nieco poniżej oczekiwań zajmując miejsce 9. Początek spotkania o godzinie 20.30

Za obu naszych zawodników trzymamy kciuki i życzymy udanych występów.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH