IV Memoriał Krystiana Rempały 17 października!

10/07/2020 19:47:24
Marcin Michoń

W sobotę 17 października o 15:00 na torze w Tarnowie odbędzie się IV Memoriał Krystiana Rempały. Zawody zostaną rozegrane jako turniej parowy, a szczegóły podamy niebawem.

W I Memoriale Krystiana Rempały triumfował Jakub Jamróg przed Arturem Czają i Bartoszem Smektałą. W II Memoriale zwyciężył duet Bartosz Smektała – Sebastian Niedźwiedź, a w dodatkowym biegu indywidualnym najlepszy okazał się Dominik Kubera. Z kolei przed rokiem najlepszy był duet Sebastian Niedźwiedź – Michał Gruchalski, a indywidualnie Janusz Kołodziej przed Michałem Gruchalskim i Jakubem Jamrogiem.

Bilety w cenie 15zł (wkrótce w sprzedaży online), obowiązywać będą karnety. Szczegóły organizacyjne podamy wkrótce.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD