PGE Ekstraliga

Intensywna środa Jaskółek!

Marcin Michoń

W środę drużyna Unii Tarnów kontynuowała dwudniowe zgrupowanie integracyjne. Już po 10 rano cała drużyna uczestniczyła w spotkaniu w III Liceum Ogólnokształcącym w Tarnowie. Zawodnicy odpowiadali na pytania, rozdawali autografy i robili sobie wspólne zdjęcia z uczniami. Galeria zdjęć z III LO TUTAJ.

O 12:30 w siedzibie klubu zorganizowana została konferencja prasowa z udziałem dziennikarzy. Podopieczni Pawła Barana i Mirosława Cierniaka opowiadali m.in. o celach na zbliżający się sezon. Galeria zdjęć z konferencji TUTAJ.

Po południu cała drużyna wybrała się na kręgle, a wieczorem wszyscy wspólnie zasiedli do kolacji, która oficjalnie zakończyła krótkie zgrupowanie w Tarnowie.

Zawodnicy w komplecie w Tarnowie ponownie spotkają się w marcu na przedsezonowych treningach i sparingach, a także na zaplanowanej na połowę marca oficjalnej prezentacji zespołu dla Kibiców.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana