Informacje organizacyjne przed piątkowym meczem z Lesznem

06/22/2015 11:03:14

W piątek 26 czerwca Unia Tarnów podejmie w meczu rewanżowym FOGO Unię Leszno. Początek spotkania zaplanowano na 19:30.

Przedsprzedaż biletów w siedzibie Klubu przy ul. Zbylitowskiej 3 w środę 24 czerwca w godzinach 12:00 – 19:00. Nie będzie przedsprzedaży w Al.Capone!

W dniu meczu sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 13:00.
Pozostałe kasy otwarte od godziny 17:30.
Otwarcie bram stadionu o godzinie 17:30.

Ceny biletów na pojedynek z Lesznem:
Trybuna główna – 50 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 35 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 25 zł
Program A4 – 8zł
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1991) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgi odpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej wzorem ubiegłego sezonu będą zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną, namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Na stadionie obowiązywać będzie bezwzględny zakaz spożywania piwa poza tymi trzema miejscami.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednich latach przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 19:30.

Próba toru: 19:00.
Prezentacja: 19:15.