PGE Ekstraliga

Informacje organizacyjne przed meczem z Toruniem

Przedsprzedaż biletów:
od czwartku 31.07 do godziny rozpoczęcia niedzielnego meczu w sieci sklepów Al.Capone:
Tarnów: ul. Bitwy o Wał Pomorski 6B (wejście od ulicy Słonecznej)
Tarnów: ul. H. Marusarz 4
Tarnów: ul. Krakowska 240
Tarnów: ul. Kwiatkowskiego 9A
Tarnów: al. Matki Bożej Fatimskiej 17
Tarnów: ul. Mościckiego 51
Tarnów: ul. Targowa 5
Dębica: ul. Rzeszowska 20A
Dąbrowa Tarnowska: ul. Rynek 1
Tuchów: ul. Mickiewicza 5
Żabno: ul. Plac Grunwaldzki 14

W dniu meczu sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 11:00.
Pozostałe kasy otwarte od godziny 14:30.
Otwarcie bram stadionu o godzinie 14:30.

Ceny biletów na pojedynek z Toruniem:
Trybuna główna – 45 zł
Pozostała część stadionu (normalny) – 30 zł
Pozostała część stadionu (ulgowy) – 20 zł
Program A4 – 10zł
Obowiązują karnety!

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1989) za okazaniem odpowiedniego dokumentu poświadczającego do ulgi, dzieci do lat 7 wstęp za darmo.

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzysta z ulgi odpowiednim dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion!

Na terenie stadionu przy Zbylitowskiej są zlokalizowane trzy ogródki gastronomiczne – chata grillowa za trybuną główną, namiot za pierwszym łukiem oraz punkt przy bramach wejściowych od strony parku. Sprzedawane w nich będą napoje w tym piwo oraz potrawy z grilla. Na stadionie obowiązywać będzie bezwzględny zakaz spożywania piwa poza tymi trzema miejscami.

Informujemy, iż park maszyn dla Kibiców po zakończonych zawodach będzie zamknięty. Prosimy także o nie blokowanie bramy wjazdowej do parku maszyn.

W związku z tym, że w tym sezonie, podobnie jak w poprzednim przed zawodami przeprowadzana jest próba toru prosimy kibiców o wcześniejsze przybycie na stadion. Start do pierwszego wyścigu punktualnie o 16:30.

Próba toru: 16:00.
Prezentacja: 16:15.
Pierwszy bieg: 16:30.

Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna, Polski Czerwony Krzyż oraz Enea Ekstraliga zachęcają kibiców do oddania krwi przy okazji zaplanowanego na 3 sierpnia meczu GRUPA AZOTY Unia Tarnów – Unibax Toruń. Akcja rozpocznie się na terenie stadionu za trybuną w specjalnym autobusie od godziny 14:30. Dla uczestników przygotowano specjalne upominki oraz konkursy w których do wygrania bilety na zawody żużlowe w Tarnowie. Więcej informacji tutaj.

Zawodników do prezentacji poprowadzi Grupa Moto-Tarnów. Przed spotkaniem ich motocykle będzie można obejrzeć za pierwszym łukiem stadionu przy Zbylitowskiej. Więcej informacji tutaj.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana