Informacje organizacyjne przed Nice Challenge

09/13/2019 20:25:35

sobotę 13 września na torze w Tarnowie rozegrana zostanie III runda Nice Challenge. Zawody zaplanowano na 15:00. Formuła zawodów ma na celu zapewnienie żużlowcom rywalizację w jak najbardziej porównywalnych warunkach sprzętowych, dlatego wszyscy zawodnicy startować będą na dwuzaworowych silnikach Jawa 500ccm. W zawodach zmierzy się pięć par – Arkan Team, F.R.B. Stasiak Team, S-Serwis Team, Verdon Team oraz Gipsman Team.

Sprzedaż biletów w kasach głównych od strony dworca PKP od godz. 14:00. Kasy od strony parku będą zamknięte!
Otwarcie bram stadionu o godzinie 14:00.

Bilet – 10zł
Program – gratis
Obowiązują karnety!
Dzieci do lat 7 wstęp za darmo na bilet zerowy, który można odebrać od strony dworca w budce na lewo od kas (punkt akredytacyjny).

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

ewinner

wesbudSolektro