Informacje organizacyjne przed Memoriałem Krystiana Rempały

09/25/2019 17:33:00
Marcin Michoń

sobotę 28 września o godzinie 14:30 odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Bilety dostępne będą w dniu zawodów w kasach stadionu.

Cennik biletów:
Cały stadion (normalny) – 20 zł
Cały stadion (ulgowy) – 15 zł
Program – 5 zł
Obowiązują karnety!

Bilety online: https://bilety.unia.tarnow.pl.

Bilety ulgowe przysługują: emerytom, rencistom, dzieciom powyżej 7-go roku życia, młodzieży szkolnej oraz studentom do 25-go roku życia (rocznik 1994) za okazaniem ważnego dokumentu poświadczającego do ulgi. Dzieci do lat 7 wstęp wolny – szczegóły poniżej!

Informujemy, że każda uprawniona do biletu ulgowego osoba będzie musiała poświadczyć możliwość korzystania z ulgi ważnym dokumentem (legitymacja szkolna, studencka itp.). Będzie to bezwzględnie sprawdzane przy wejściu na stadion.

W dniu zawodów sprzedaż biletów w kasie nr 10 (od strony parku) od godz. 11:00
Pozostałe kasy główne od strony dworca (2,3) oraz parku (10,11) otwarte od godziny 12:30
Otwarcie bram stadionu o godzinie 12:30

Osoby posiadające zaproszenie jednorazowe, zaproszenie całosezonowe lub zaproszenie VIP – wejście bramką V1 oraz V2. Osoby posiadające bilety i karnety – wejście bramą nr 1,2 (B1, B2 – mapka poniżej).

Dla dzieci do lat 7 obwiązują bilety „0”, które należy pobrać w kasach stadionu. Dla posiadaczy karnetów i zaproszeń istnieje możliwość pobrania biletu „0” w dodatkowych punktach (kasa nr 8 od strony parku oraz przy punkcie akredytacyjnym od strony dworca).

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco