Informacje o karnetach na sezon 2021

17/03/2021 7:04:01

Rozgrywki eWinner Pierwszej Ligi Żużlowej ruszą zgodnie z planem w pierwszy weekend kwietnia. Niestety ze względu na restrykcje na ten moment mecze żużlowe będą mogły odbywać się bez udziału publiczności przy pustych trybunach. W związku z tym chcielibyśmy przedstawić dwie opcje dla posiadaczy karnetów na sezon 2021.

Opcja I: Rezygnacja ze zwrotu środków – karnet jako wsparcie na działalność klubu. Kibic nie otrzymuje zwrotu wpłaconej kwoty, nie przenosi karnetu na sezon 2022. W przypadku wznowienia rozgrywek z udziałem Kibiców w sezonie 2021 karnet utrzymuje ważność, a posiadacze karnetów i zaproszeń będą mieć pierwszeństwo w przypadku ograniczenia pojemności stadionu. W przypadku awansu drużyny do Play-Off karnet będzie miał przedłużoną ważność. Dodatkowo Kibic otrzyma stosowany rabat na karnet na sezon 2022 zależny od liczby spotkań ligowych, które odbyły się bez udziału publiczności.

Opcja II: Rezygnacja z karnetu na sezon 2021. Kibic zwraca zakupiony karnet, otrzymując całość uiszczonej kwoty w terminie zgodnym z powszechnie obowiązującymi przepisami.

Więcej szczegółów odnośnie zwrotów podamy w pierwszych tygodniach kwietnia. Wówczas podamy także informacje jak należy wybrać konkretną opcję.

Małopolska

Nowrem Group