Informacje dotyczące odwołanego koncertu Sokół, Marysia Starosta i Włodi

07/10/2013 0:00:00

Unia Tarnów Żużlowa Sportowa Spółka Akcyjna informuje, iż występ głównej gwiazdy wieczoru tj. Sokół, Marysia Starosta i Włodi w dniu 05.10.2013 r. (sobota) został odwołany z przyczyn niezależnych od organizatora.

Za zaistniałą sytuację wszystkich Fanów przepraszamy.

Jesteśmy już po wstępnych rozmowach z w/w artystami i do końca tygodnia tj. 13.10.2013 r. dowiecie się o nowej dacie i miejscu koncertu, tym razem będzie to oczywiście klub. Wszystkie bilety zachowują ważność, co za tym idzie ich posiadacze na koncert w nowej lokalizacji, wejdą bez konieczności kupowania kolejnych biletów

Dodatkowo bilety te będą upoważniały do 50% zniżki na koncert KALI X PALUCH który również odbędzie się w jednym z tarnowskich klubów.

Osoby nie zainteresowane koncertem i chcące odzyskać pieniądze za bilety mogą to zrobić w dwóch miejscach:

1. Ci którzy zakupili bilet na stadionie – za okazaniem dowodu zakupu (paragonu) w siedzibie klubu Unia Tarnów, ul. Zbylitowska 3, 33-101 Tarnów w dniach od 08.10.2013 r. do 15.10.2013 r. w godzinach od 8:30 do 15:00, tel. 14 633 02 01

2. Ci którzy zakupili bilety w sieci sklepów Al.Capone – za okazaniem biletu wstępu w siedzibie głównej firmy tj. Sklep na ul. Krakowskiej 240, 33-100 Tarnów, w dniach od 08.10.2013 r. do 15.10.2013 r. przez całą dobę.

Mamy nadzieję iż występ Sokoła, Marysi i Włodiego w nowym terminie oraz rabat na występ KALI X PALUCH zrekompensują Wam nerwy i niesmak.

ORGANIZATORZY

DIAGMEDICA & HOLI-MED