Informacja Unii Tarnów Żużlowej Sportowej Spółki Akcyjnej

08/07/2015 7:00:30

Zarząd Unii Tarnów ŻSSA pragnie przeprosić wszystkich Kibiców za wszelkie niedogodności jakie spotkały ich w dniu 6 sierpnia br podczas rejestracji w systemie identyfikacji kibica, nabywania biletów i wchodzenia na stadion. Wszelkie utrudnienia, takie jak zbyt mała ilość kas i zbyt mała ilość bram wejściowych z  kołowrotkami, zawieszające się komputery są absolutnie niezależne od Unii Tarnów ŻSSA i wynikają wyłącznie z rozwiązań wprowadzonych samodzielnie przez inwestora projektu.

Jednocześnie klub Unia Tarnów ŻSSA dołożył wszelkich starań aby utrudnienia zminimalizować. Od dwóch miesięcy prowadzona była w siedzibie klubu rejestracja kibiców w systemie,a od 3 dni od godzin porannych do wieczora prowadzona była w kasie nr 10 na terenie stadionu przedsprzedaż biletów na mecz z Zieloną Górą. Dodatkowo, same zawody zostały w ostatniej chwili przesunięte o 30 minut.

Przepraszamy!

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie