Informacja w sprawie 2. kolejki eWinner 1. Ligi. Konieczne testy na COVID-19

07/15/2020 10:22:42

W związku z pozytywnym wynikiem testu na COVID-19 w PGE Ekstralidze, Główna Komisja Sportu Żużlowego informuje, że na ten moment rozegranie drugiej kolejki eWinner 1. Ligi nie jest zagrożone.

Jednocześnie informujemy, że w piątek rano zostaną przeprowadzone testy na COVID-19 u Adriana Miedzińskiego i członków jego teamu, którzy brali udział w meczu PGG ROW Rybnik – Fogo Unia Leszno i mogli mieć kontakt z osobą zarażoną. Test zostanie również wykonany u trenera Tomasza Bajerskiego. Od wyników uzależniamy dalsze decyzje w sprawie rozgrywek eWinner 1. Ligi. Pragniemy również poinformować, że Adrian Miedziński i jego mechanicy zostali już objęci izolacją.

źródło: polskizuzel.pl

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD