PGE Ekstraliga

Informacja dla kibiców

W związku z wydarzeniami, jakie miały miejsce po ostatnim meczu w Tarnowie, Unia Tarnów ŻSSA informuje, że począwszy od dnia 2 czerwca br. (tj. meczu z Zieloną Górą) park maszyn będzie całkowicie zamknięty dla publiczności i nie będzie można do niego wejść nawet po zakończeniu meczu. Jednocześnie informujemy, że do dyspozycji kibiców, około 20 minut po każdych zawodach będzie dostępny jeden lub dwóch zawodników Unii Tarnów, którzy pod namiotem sponsora strategicznego – firmy Tauron Polska Energia, zlokalizowanym przy wejściu na trybunę główną, będą rozdawać autografy. Kibice będą także mieli możliwość zrobienia sobie pamiątkowych zdjęć z zawodnikami.

Prosimy kibiców, aby po meczu nie gromadzili się w pobliżu bramy wjazdowej do parku maszyn, ponieważ w znacznym stopniu utrudnia to dostęp do parkingu busom zawodników.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana