III Memoriał Krystiana Rempały – Team Stasiak

09/24/2019 10:56:25
Marcin Michoń

W sobotę 28 września o 14:30 na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Sponsorem Memoriału jest Miasto Tarnów.

W turnieju par wystąpi sześć drużyn: GIPSMAN TEAM, S-SERWIS TEAM, ARKAN TEAM, WES-BUD TEAM, CARINET TEAM oraz STASIAK TEAM.

W Stasiak Team pojadą Sebastian Niedźwiedź i Michał Gruchalski.

Sponsor Teamu firma F.R.B. Stasiak prowadzi działalność w zakresie budownictwa oraz prac wykończeniowo-remontowych, w tym między innymi adaptacji poddaszy, prac instalacyjnych wod-kan i elektrycznych, wykonania izolacji fundamentów i tarasów, układania kostki brukowej czy wykonywania ogrodzeń. Więcej informacji pod adresem email: frbstasiak@op.pl lub telefonem 609 649 408.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH