III Memoriał Krystiana Rempały – Team S-Serwis

09/20/2019 11:25:35
Marcin Michoń

W sobotę 28 września o 14:30 na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Sponsorem Memoriału jest Miasto Tarnów.

W turnieju par wystąpi sześć drużyn: GIPSMAN TEAM, S-SERWIS TEAM, ARKAN TEAM, WES-BUD TEAM, CARINET TEAM oraz STASIAK TEAM.

W S-Serwis Team pojadą wychowanek i zawodnik Unii Tarnów Ernest Koza wraz z juniorem Jaskółek – Przemysławem Koniecznym.

Sponsor Teamu firma S-Serwis świadczy usługi ogólnobudowlane zarówno dla klientów biznesowych jak i indywidualnych. Firma zajmuje się dostawą, montażem oraz serwisem instalacji elektrycznych, IT, alarmowych, automatyki, klimatyzacji czy wentylacji. Pełna oferta firmy dostępna na stronie: https://s-serwis.com.pl.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco