III Memoriał Krystiana Rempały – Team Gipsman

09/19/2019 12:12:38
Marcin Michoń

W sobotę 28 września o 14:30 na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Sponsorem Memoriału jest Miasto Tarnów.

W turnieju par wystąpi sześć drużyn: GIPSMAN TEAM, S-SERWIS TEAM, ARKAN TEAM, WES-BUD TEAM, CARINET TEAM oraz STASIAK TEAM.

W Gipsman Team pojadą wieloletni zawodnik Unii Tarnów, a obecnie Fogo Unii Leszno Janusz Kołodziej oraz junior Wilków Krosno Patryk Zieliński.

Sponsor Teamu firma Gipsman zajmuje się m.in. systemami suchej zabudowy, pracami wykończeniowymi, instalacjami elektrycznymi, systemami wodno-kanalizacyjnymi czy instalacjami klimatyzacji. Pełna oferta dostępna jest na stronie firmy: http://gipsman.eu.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco