III Memoriał Krystiana Rempały – Team Carinet

23/09/2019 11:17:54

W sobotę 28 września o 14:30 na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Sponsorem Memoriału jest Miasto Tarnów.

W turnieju par wystąpi sześć drużyn: GIPSMAN TEAM, S-SERWIS TEAM, ARKAN TEAM, WES-BUD TEAM, CARINET TEAM oraz STASIAK TEAM.

W Carinet Team pojedzie zawodnik Unii Tarnów – Daniel Kaczmarek oraz Marko Levishyn.

Sponsor Teamu firma Carinet zajmuje się kompleksową obsługą przemysłu i budownictwa. Firma prowadzi sprzedaż stacjonarną w trzech salonach technicznych w Tarnowie, Krakowie i Katowicach, a także sprzedaż wysyłkową. W ofercie szeroki wachlarz asortymentu w tym elektronarzędzia, narzędzia ręczne, narzędzia pneumatyczne, maszyny budowlane, osprzęt, tarcze, kompresory, spawarki, agregaty prądotwórcze, odzież roboczą, części i wiele innych. Firma jest autoryzowanym dystrybutorem m.in. takich firm jak Milwaukee, AEG, Ryobi, Rhodius, DeWalt, Stanley, Black & Decker, Makita, Flex, Hitachi, Rubi, Neo Tools Topex, Cub Cadet, Wolf Garten, MTD i wielu innych. Pełna oferta dostępna na stronie: https://carinet.pl.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.