III Memoriał Krystiana Rempały – Team Arkan

09/21/2019 10:45:15
Marcin Michoń

W sobotę 28 września o 14:30 na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Tarnowa. Sponsorem Memoriału jest Miasto Tarnów.

W turnieju par wystąpi sześć drużyn: GIPSMAN TEAM, S-SERWIS TEAM, ARKAN TEAM, WES-BUD TEAM, CARINET TEAM oraz STASIAK TEAM.

W Arkan Team pojedzie Krystian Pieszczek ze Zdunek Wybrzeża Gdańsk oraz wychowanek Unii Tarnów – Patryk Rolnicki.

Sponsor Teamu firma Arkan świadczy usługi z zakresu przygotowania powierzchni stalowych, śrutowania, obróbki metali, cięcia laserem czy malowania proszkowego.Firma wykonuje balustrady ze stali nierdzewnej, czarnej, konstrukcje stalowe, takie jak np. wiaty przystankowe. Więcej informacji na stronie: http://www.firmaarkan.pl.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH

AMS Iveco