III Memoriał Krystiana Rempały – stań się częścią wyjątkowej galerii!

11/09/2019 10:05:43

Wielkimi krokami zbliża się kolejny, już III Memoriał Krystiana Rempały. Ponieważ Krystian był chłopakiem wesołym i pełnym energii, chcielibyśmy, aby jego wspomnienie również takie było. Dlatego zwracamy się do Was z następującą propozycją: jeśli macie w swoich zbiorach zdjęcia z Krystianem, możecie przesłać je do nas, a my utworzymy z wybranych fotografii specjalną galerię w okolicznościowym programie zawodów, oraz na naszej stronie internetowej. Niech taka, pełna energii i radości galeria, będzie Waszym wspomnieniem Krystiana.

Zdjęcia prosimy przesyłać na adres mailowy: redakcja@unia.tarnow.pl prosimy o zdjęcia o możliwie najlepszej jakości – chodzi o późniejszy wydruk. Oczywiście przesłanie zdjęcia jest jednoznaczne ze zgodą na jego opublikowanie we wspomnianym programie zawodów oraz na stronie internetowej.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.