III Memoriał Krystiana Rempały 28 września!

06/09/2019 11:06:15

W sobotę 28 września na torze w Tarnowie odbędzie się III Memoriał Krystiana Rempały. Zawody zaplanowano na 14:30.

Zawody zostaną rozegrane jako turniej parowy składający się z piętnastu biegów oraz dodatkowego biegu indywidualnego, a pełną obsadę Memoriału poznamy w drugiej połowie września. Ponadto na torze w Mościcach rozegrany zostanie mini-turniej składający się z 5 biegów zawodników startujących na silnikach 250ccm. Tarnowscy Kibice na torze zobaczą dwóch wychowanków UKS Jaskółki Tarnów – Piotra Świercza i Patryka Natera.

W I Memoriale Krystiana Rempały triumfował Jakub Jamróg przed Arturem Czają i Bartoszem Smektałą. Z kolei przed rokiem zwyciężył duet Bartosz Smektała – Sebastian Niedźwiedź, a w dodatkowym biegu indywidualnym najlepszy okazał się Dominik Kubera.

Ceny wejściówek pozostają w takich samych cenach jak w roku ubiegłym – bilety normalne w cenie 20zł, ulgowe 15złobowiązywać będą karnety. Szczegóły organizacyjne podamy wkrótce.

grupa-azotyGrupa Azoty – Główny Partner Unii Tarnów to największy koncern chemiczny w Polsce. Przedsiębiorstwo zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.