I Ty możesz zostać ŻUŻLOWCEM w sobotę!

11/05/2015 19:38:23
Marcin Michoń

Już w najbliższą sobotę 7 listopada od godziny 12:00 na mini torze w Mościcach (obok hali Jaskółka)odbędzie się zakończenie sezonu mini żużlowego. Będzie to już druga edycja imprezy I Ty możesz zostać ŻUŻLOWCEM. Gośćmi będą trener Unii Tarnów – Paweł Baran oraz żużlowiec Krystian Rempała.

Trener UKS Jaskółki Tarnów Mirosław Cierniak przygotował sporo atrakcji dla wszystkich uczestników. Wśród nich pokaz zabytkowych motocykli żużlowych, pokazowe jazdy mini żużlowców, liczne konkurencje sportowe oraz dmuchana zjeżdżalnia dla wszystkich dzieci. Ponadto najmłodsi będą mieli okazję przejechać się na motocyklu mini żużlowym pod opieką trenera. Każde dziecko, które weźmie udział w imprezie otrzyma od organizatorów gadżety i upominki. Do dyspozycji będzie również stoisko z watą cukrową.

Warto zaznaczyć, że wstęp i wszystkie atrakcje są bezpłatne. Serdecznie zapraszamy!

plakatut

saletrosanNOXY

ewinner

tyskie