PGE Ekstraliga

„I TY Możesz zostać żużlowcem” już w niedzielę!

W najbliższą niedzielę 9 listopada o godzinie 13:00 na mini torze w Mościcach odbędzie się impreza organizowana przez UKS Jaskółki Tarnów wraz z Urzędem Miasta Tarnowa oraz firmą TEK-PAK pod hasłem „I TY możesz zostać żużlowcem”.

Serdecznie zapraszamy wszystkie chętne dzieci w wieku od 6-go roku życia do udziału we wspólnym treningu otwartym. Na mini torze żużlowym obok hali Jaskółka będzie możliwość jazdy zarówno na własnych motocyklach jak również na mini żużlowych pod okiem trenerów. Dla uczestników imprezy przygotowane zostały gadżety promocyjno-reklamowe.

Imprezę uatrakcyjnią pokazy sprzętu ratowniczego Tarnowskich Strażaków oraz zabytkowe motocykle żużlowe. Zapraszamy do wspólnej zabawy na mini torze w Mościcach!!! Do zobaczenia!

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana