Harmonogram sprzedaży karnetów

06/21/2020 9:39:01
Marcin Michoń

Unia Tarnów ŻSSA wznowiła sprzedaż karnetów na sezon 2020. Karnety można nabywać w siedzibie klubu przy Zbylitowskiej 3 (pod trybuną główną) według harmonogramu poniżej.

Harmonogram sprzedaży na obecny tydzień przedstawia się następująco:

• 22 czerwca 2020 (poniedziałek) w godzinach od 10:00 do 16:00 17:00
  • 23 czerwca 2020 (wtorek) w godzinach od 9:00 do 14:00
  • 24 czerwca 2020 (środa) w godzinach od 9:00 do 13:00

Zgodnie z decyzją podjętą na szczeblu rządowym, o tym, że możliwe będzie częściowe uczestnictwo kibiców w sportowych imprezach masowych organizowanych na otwartym terenie, pod warunkiem organizowania ich zgodnie z wytycznymi oraz przepisami sanitarnymi, informujemy co następuje:

1. Wszystkie dotychczasowe propozycje klubu dla osób, które zakupiły karnet na sezon 2020 zostają anulowane, a zakupione dotychczas karnety zachowują ważność w sezonie 2020.
  2. Zachowują ważność również wszystkie zaproszenia całosezonowe.
  3. Ze względu na obowiązujące przepisy sanitarne ilość miejsc na Stadionie Miejskim w Tarnowie będzie ściśle ograniczona. Pierwszeństwo wejścia na stadion będą mieć posiadacze karnetów oraz zaproszeń całosezonowych. O ewentualnej sprzedaży biletów jednorazowych będziemy informować bezpośrednio przed meczem, jeśli takowa będzie możliwa.

Serdecznie zapraszamy kibiców do uczestnictwa w zawodach żużlowych na Stadionie Miejskim w Tarnowie w sezonie 2020. Stosując się do przepisów sanitarnych dołożymy wszelkich starań, aby wszyscy uczestnicy byli bezpieczni.

Ceny karnetów na mecze żużlowe w sezonie 2020 przedstawiają się następująco:
Trybuna Centralna tzw. „0” – 280 zł
Trybuna Główna – 230 zł
Wiraż Normalny – 170 zł
Wiraż Ulgowy – 110 zł

Ceny biletów jednorazowych na mecze żużlowe w sezonie 2020, o ile będzie możliwość ich sprzedaży będą przedstawiały się następująco:
Trybuna Główna – 50 zł
Wiraż Normalny – 35 zł
Wiraż Ulgowy – 25 zł

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD