PGE Ekstraliga

Grupa RMF MAXX Rally na Złotym Kasku

W niedzielę 18 maja czekają nas na torze w Mościcach niebywałe emocje. Czołówka polskich żużlowców rywalizować będzie w finale Złotego Kasku, który jest obok Indywidualnych Mistrzostw Polski najbardziej prestiżową imprezą w Polsce.Unia Tarnów ŻSSA przygotowała dla Kibiców, którzy zjawią się na stadionie kilka atrakcji. Jedną z nich jest obecność na zawodach Grupy RMF MAXXX Rally, która zaprezentuje swoje quady, jeepy oraz ciężarówki wyścigowe, które będzie można podziwiać w trakcie zawodów. Ponadto podczas prezentacji przed zawodami zawodnicy wyjadą do niej na quadach Grupy RMF MAXXX Rally. Po zakończeniu zawodów odbędzie się pokazowa jazda na torze żużlowym.

Zapraszamy, początek zawodów już o 17:00, a szczegółowe informacje można znaleźć tutaj:http://unia.tarnow.pl/wiadomosc.php?id=1132

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana