Grupa RMF MAXX Rally na Złotym Kasku

07/02/2014 0:00:00

W sobotę 12 lipca czekają nas na torze w Mościcach niebywałe emocje. Czołówka polskich żużlowców rywalizować będzie w finale Złotego Kasku, który jest obok Indywidualnych Mistrzostw Polski najbardziej prestiżową imprezą w Polsce.Unia Tarnów ŻSSA przygotowała dla Kibiców, którzy zjawią się na stadionie kilka atrakcji. Jedną z nich jest obecność na zawodach Grupy RMF MAXXX Rally, która zaprezentuje swoje quady, jeepy oraz ciężarówki wyścigowe, które będzie można podziwiać w trakcie zawodów. Ponadto podczas prezentacji przed zawodami zawodnicy wyjadą do niej na quadach Grupy RMF MAXXX Rally. Po zakończeniu zawodów odbędzie się pokazowa jazda na torze żużlowym.

Zapraszamy, początek zawodów już o 15:30. Informacje o pozostałych atrakcjach i cenach biletów można znaleźć tutaj: https://unia.tarnow.pl/wiadomosc.php?id=1304

saletrosanNOXY

tyskie

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1megaelkrystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanankopolagriaRigatoniMATBUDKARMOTCINEMA 3DGaleria TarnoviaTarnowska TV HDKLICH