PGE Ekstraliga

GRUPA AZOTY nadal z UKS Jaskółki!

Marcin Michoń

Grupa Azoty przez kolejny sezon będzie wspierać UKS Jaskółki Tarnów. Dzięki współpracy tarnowski klub mini-żużlowy może kontynuować rozwój oraz stworzyć jeszcze lepsze warunki do rozwoju młodych talentów.

Prezes UKS Jaskółki TarnówIreneusz Sznaj dziękuje wszystkim, którzy wspierają klub – W imieniu UKS Jaskółki Tarnów serdecznie dziękuję wszystkim, którzy od lat wspierają nasz klub. Dziękuję sponsorom oraz wszystkim członkom i sympatykom, którzy są z nami od początku. Jesteśmy dumni z naszych wspólnych osiągnięć. Dzięki tej pracy zostaliśmy docenieni przez Grupę Azoty. Przez ostatnie dwa lata realizując program Start nasi adepci zdobywali medale Mistrzostw Polski, byli powoływani do kadry Polski, gdzie godnie reprezentowali nasz kraj na arenie międzynarodowej. Wielkim wyróżnieniem dla nas jest możliwość dalszej współpracy z Grupą Azoty jako naszym Głównym Partnerem. Kolejny rok realizujemy program „Sportowe talenty” w ramach współpracy z Gminą Miasta Tarnowa. Zaufanie, którym nas obdarzono motywuje nas do jeszcze cięższej pracy – powiedział.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana