PGE Ekstraliga

GŁOSOWANIE #MISSSTARTU2018 (ELIMINACJE)

Marcin Michoń

Rozpoczęła się IV edycja popularnego konkursu MISS STARTU PGE EKSTRALIGI, w którym wybierane są najpiękniejsze podprowadzające najlepszej żużlowej ligi świata. Do finału konkursu zakwalifikuje się osiem uczestniczek, po jednej z każdego klubu PGE Ekstraligi, na które oddano największą liczbę głosów w eliminacjach.

Wśród 38 kandydatek znalazły się również podprowadzające Grupy Azoty Unii Tarnów: Arleta Imburska, Angelika Mastela, Wiktoria Mazur, Klaudia Rauer oraz Karolina Wzorek.

Z jednego adresu IP można w ciągu doby oddać jeden głos (eliminacje). Głosowanie poprzez kliknięcie imienia i nazwiska podprowadzającej. Szczegółowy regulamin: speedwayekstraliga.pl (regulaminy). Finał konkursu w aplikacji mobilnej PGE Ekstraligi. Eliminacje zakończą się 29 lipca, finał rozpocznie się 1 września. Ogłoszenie zwyciężczyni konkursu nastąpi do 7 października.

Bezpośredni link do głosowania TUTAJ.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana