Finał IMP 2005 już dzisiaj w Polsacie Sport!

04/13/2020 10:22:21
Marcin Michoń

W Lany Poniedziałek zapraszamy do Polsatu Sport na archiwalny finał Indywidualnych Mistrzostw Polski z 2005 roku. Był to pierwszy w historii finał rozegrany na torze w Mościcach. Na podium znaleźli się wówczas aż trzej zawodnicy Unii Tarnów, co od tamtego finału nie udało się żadnej drużynie. Zwyciężył w wielkim stylu Janusz Kołodziej przed Tomaszem i Jackiem Gollobem.

Retransmisja finału IMP 2005 rozpocznie się w poniedziałek 13 kwietnia o godzinie 15:00. Z kolei w niedzielę 19 kwietnia Polsat Sport wyemituje finał Drużynowych Mistrzostw Polski 2005 w którym Unia Tarnów pokonała Polonię Bydgoszcz sięgając po drugi w historii złoty medal.

grupa-azotyUnia Tarnów od wielu lat wspierana jest przez największy koncern chemiczny w Polsce – Grupę Azoty. Główny Partner klubu Grupa Azoty zajmuje się m.in. produkcją nawozów mineralnych i wieloskładnikowych. Ponadto takie produkty jak kaprolaktam, poliamid, alkohole OXO czy biel tytanowa mają silną pozycję w sektorze chemicznym oraz zajmują swoje zastosowanie w wielu gałęziach przemysłu.

saletrosanNOXY

ewinner

wia-lanwamexsamrozkwitnad-stawkiemmrowkampgk-1krystankluzahektordunajecdekercezarcarsprintarkanagriaRigatoniMATBUDGaleria TarnoviaTarnowska TV HD