PGE Ekstraliga

Finał aukcji dla Felka

Marcin Michoń

Przez dwa tygodnie w serwisie Allegro licytować można było koszulkę klubową z autografami wszystkich żużlowców Jaskółek z minionego sezonu. Po bardzo ciekawej i zaciekłej licytacji końcowa cena wyniosła aż 760zł, co znacznie przerosło nasze początkowe oczekiwania. Przekazanie koszulki odbyło się w minioną niedzielę podczas pierwszego meczu ligowego w Tarnowie.

Na zdjęciu Felek (po prawej) wraz z Kacprem Tarapatą, który symbolicznie przekazał w imieniu rodziców aż 1000zł za wylicytowaną koszulkę oraz dodatkowo piłkę z autografami siatkarzy Skry Bełchatów z mistrzowskiego sezonu 2005/2006. Unia Tarnów przekazała dla chłopca kilka drobnych gadżetów klubowych. W mieniu mamy Felka oraz naszym serdecznie dziękujemy rodzicom Kacpra Tarapaty za ten piękny gest.

felzdjęcie

saletrosanazoty-starttyskie