PGE Ekstraliga

Do wygrania pięć biletów na DAYTONA!

Unia Tarnów ŻSSA
wspólnie z Torem Kartingowym DAYTONA Tarnów przygotowała kolejny konkurs dla tarnowskich Kibiców w którym do wygrania będzie pięć zaproszeń na tor DAYTONA.

Konkurs podzieliliśmy na dwie tury. W poniedziałek 29 września do wygrania będą trzy, a w czwartek 2 października dwa zaproszenia. Aby je zdobyć należy odpowiedzieć jak najszybciej na proste pytanie konkursowe, które pojawi się na naszym FanPage na Facebook’u dzisiaj o godzinie 19:00. Odpowiedzi należy wysyłać na adres konkurs@unia.tarnow.pl podając w tytule poprawną odpowiedź, a w treści swoje dane kontaktowe. Maile bez poprawnego tytułu wiadomości nie będą brane pod uwagę. Osoba, która poprawnie odpowie na pytanie konkursowe i zrobi to najszybciej poinformujemy wiadomością e-mail o wygranej i miejscu odbioru zaproszenia. Szczegóły konkursu tutaj.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana