PGE Ekstraliga

Do wygrania bilety na gokarty

Unia Tarnów ŻSSA
wspólnie z Tor Kartingowy DAYTONA Tarnów przygotowała konkurs dla tarnowskich Kibiców w którym do wygrania będzie pięć zaproszeń na tor DAYTONA.

Dzisiaj do wygrania dwa pierwsze zaproszenia. Aby je zdobyć należy odpowiedzieć jak najszybciej na proste pytanie konkursowe, które pojawi się na naszym FanPage na Facebook’u dzisiaj o godzinie 19:00. Odpowiedzi należy wysyłać na adres konkurs@unia.tarnow.pl podając w tytule poprawną odpowiedź, a w treści swoje dane kontaktowe. Maile bez poprawnego tytułu wiadomości nie będą brane pod uwagę.Dwie osoby, które poprawnie odpowiedzą na pytanie konkursowe i zrobią to najszybciej poinformujemy wiadomością e-mail o wygranej i miejscu odbioru zaproszenia. Szczegóły konkursu tutaj.

Pozostałe bilety do wygrania jutro i pojutrze.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana