PGE Ekstraliga

Darmowe bilety dla krwiodawców

Honorowi krwiodawcy będą mogli znowu otrzymać darmowe bilety na żużlowy mecz Unii Tarnów  i Stelmetu Falubaz Zielona Góra, który rozpocznie się o g. 18.30 w niedzielę, 2 czerwca w Tarnowie. Z akcji zainicjowanej przez Roberta Wardzałę będą mogły skorzystać osoby honorowo oddające krew w okresie od poniedziałku 27 maja do piątku 31 maja.

Darmowe bilety dla wszystkich krwiodawców, którzy potwierdzą udział w akcji oddawania krwi we wspomnianym okresie, będzie można odebrać w piątek, 31 maja przy placu Sobieskiego 2 w Tarnowie. Po bilety będzie się można zgłosić od g. 15 do g. 17.

Dokumentem upoważniającym do skorzystania z oferty będzie zaświadczenie ze stacji krwiodawstwa działających przy tarnowskich szpitalach.

saletrosanazoty-starttyskie

budpolLottoToskana